Alla inlägg under november 2007

Av Sofia - 12 november 2007 16:28


Idag gick jag och Wilma fram till stan, eller rättare sagt: Jag gick och Wilma låg i vagnen:-)

Vi kikade runt lite i affärerna, jag köpte mig nya träningskläder,då de jag hade och tränade i innan graviditeten nu är alldeles för små.. Det blev 2 uppsättningar, ett i svart och ett i rosa. båda innehållande jazzbyxor o linne i märket: Better Boddies (de har enligt mig de snyggaste träningskläderna med bra kvalitet dessutom!). Prutade ner de lite i pris dessutom, så det kändes bra:-)

Sedan var vi en snabb sväng på bibblan och bytte blöjja på Wilma, hon passade då också på att äta innan vi sedan börja traska hemmåt..

Det började snöa på oss när vi gick hem, lite mysigt faktiskt:-)

Av Sofia - 5 november 2007 18:34


Som rubriken lyder.... Idag känns allt bättre, är på bättre humör helt enkelt:-)

Idag har jag och Wilma besökt ett nytt babycafé, som ligger alldeles jämt med Lidan (jätte fint är det!). Dock var deras öppet-tider för små barn endast ons o fredagar, så idag var det bara stora barn där.. Men stannade trots allt en liten stund och bytte lite ord med några utav mammorna:-) Skoj att träffa och lära känna lite nya ansikten!!

Sedan var vi på stan en sväng och köpte farsdag present till Wilmas pappa,  Det blev en bagagematta på Volvo till bilen, Bra att ha när vagnen är blöt och man inte vill skita ner hela bagageutrymmets tyg!! Var tvungen att beställa ett sådant då det ej fanns  på lager,men det skulle komma redan imorgon bitti - snabba ryck!!

Sedan gick vi hem, Wilma fick mat... Gustav kom hem lite tidigare, avbytte mig och tog hand om Wilma medans jag åkte till tandläkaren på kontroll - INGA HÅL, allt såg så fint ut som de sa :-)

Nu är jag och Wilma ensamna hemma igen medans Gustav är och tränar..försöker ringa hem till mamma (Wilmas mormor) men det är bara upptaget...får göra ett nytt försök:-)

Av Sofia - 4 november 2007 16:53


En helg som skulle vara så perfekt, vad hände egentligen?!?

Något var det som gick fel, otroligt snett :-(

Just nu känner jag inte för att skriva mer, inget jag vill prata om...

Samlar nya krafter tills imorgon istället!!



Av Sofia - 1 november 2007 20:08


Detta inlägget är tillägnat min mamma och bror..

Vi bestämnde en gång för länge sedan att när vi var ifrån varandra skulle vi en viss tidpunkt på dyngnet tänka på varandra, och när vi gjorde detta skulle vi trots att vi var ifrån varandra känna samhörigheten!! Skäms över att behöva säga att jag glömt när det var :-(

Men jag tänker ALLTID på er ska ni veta:-)

Just nu tänker jag väldigt mycket på mamma, hon sitter i en bil någonstans i Mancheter påväg till hotellet, en 2 timmars lång bilresa..

Hela helgen ska hon tillbringa där borta, stackars mamma!!! *kramar om*

Saknar dig ska du veta,hoppas du får det så bra som du bara kan ha därborta!!


Eftersom det inte är mycket till stjärnhimmel ute bifogar jag härmed en bild på en vacker sådan.. Den är till dig mamma - VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!!!


ps: Äntligen gjorde du rätt, kommentaren kom fram :-) ds


Av Sofia - 1 november 2007 19:19


Idag skulle jag gå ner till stan för att köpa några nya boddisar till Wilma, då hon växer ur sina nuvarande snabbare än någonsin!

När jag öppnar dörren, ser jag till all min förvåning en stor jävla (förlåt mig) hög med hästskit utanför på gräsmattan intlill dörren!!

Måste vara några skitungar som gått Helloween eller liknande igår kväll (vi var nämligen inte hemma förän sent igår, då vi förtillfället var och besökte Wilmas farmor och farfar).

Skulle jag bara få tag i ungarna som gjort detta skulle jag trycka ner deras face i skiten och sagt att det är bara till att börja äta!!

SKIT ska SKIT ha!!!!


Här är skiten på bild dessutom!!

Ovido - Quiz & Flashcards