Alla inlägg den 9 juni 2008

Av Sofia - 9 juni 2008 19:05


I fredags tog vi Express färjan till Danmark, så skönt att slippa tillbringa allt för många timmar på båten!!

På båten såg Vi en kändis - En från ANDRA AVENYN- Närmare bestämmt "Tony" och hans familj! Var så roligt att se han i verkligheten, man får ju alltid en uppfattning om en person när man ser de genom Tv rutan, men Tony som han heter i serien såg precis ut som vanligt!! Vi nästan känner han nu *ler* (skämt o sido..) Gustav nuddade hans arm i taxfree och han provade solbrillor precis bakom mig, han sade ursäkta till oss när han skulle förbi oss in i taxfree butiken med sin dotter...:-)

Lite skoj faktiskt:-)

Av Sofia - 9 juni 2008 18:58


Ihelgen har vår familj varit på Legoland, det har varit väldigt mysigt..

Tyvärr var det endel saker som inte gick som det skulle.. bla: Wilma ramlade ner ifrån en stol och slog pannan i ett bord, har numer en stor blå bula i pannan:-(..., Vi fick inga entrebiljetter till legoland trots att vi betalat för dessa!! Fick köpa nya biljetter för de enda Danska växlade kronorna vi hade!! Har idag ringt Stenaline och de var snälla och skulle ersätta mig , då det var hotellet i Danmark som hade fel information.

Tråkigt var också att det inte blev så mycket tid inne på själva legoland, då de stängde så tidigt, men tiden vi väl hade i parken var rolig!!


Köpte massa lego till Wilma, och en rosa prydnadsbox som såg ut som en legobit att ha sina legobitar innuti..


Ovido - Quiz & Flashcards