Alla inlägg under oktober 2008

Av Sofia - 13 oktober 2008 09:56


Är just vad Wilma är idag :-( Tycker så synd om henne!! Om jag ändå kunde få förkylningen istället för henne!! Hon har knappt sovit i natt, bara gråtit i stort sett hela natten!


Hinner inte skriva mera just nu.. men tack Marika för din kommentar, alltid kul att höra att det man skriver här inne på bloggen uppskattas:-)

Av Sofia - 9 oktober 2008 07:44


Nu har Wilmas mormor, min mamma nyligen åkt och jobbat.. Hon har nämligen sovit över här hos oss inatt:-) Jätte mysigt har vi haft och roligt förståss!! Inte så ofta vi träffas, så det är helt fantastist när man kan, utan att förbestämma, bara träffas samt övernatta sådär!!

Wilma tycker så otrooligt mycket om sin mormor (och jag om min mamma såklart!) det märks så tydligt, kramar henne, tar tag i handen på henne, leker med henne, men framför allt "det där" kelet som hon inte gör mot någon annan!! -så roligt att se:-)


Mamma,Mormor:  Vi saknar dig redan här, hoppas att det inte dröjjer allt för länge tills vi ses nästa gång!


 Ps allihopa: Wilma går på pottan själv, det ha hon gjort i 2veckor snart!!! Hon är helt fantastisk,både kissar och bajsar, dessutom är hon bara 14månader! Tänk vad konstigt egentligen man blir glad för minsta lilla framsteg de gör - jag menar.. kissar och bajsar gör ju alla, men detta är något alldeles speciellt..en speciell känsla!! Ds.


Av Sofia - 8 oktober 2008 12:32


Idag har jag och Wilma varit och besökt skogen.

Vi gick dit med Wilmas kompis Saga och hennes kusin.

På vägen dit ramlade Wilma dock på asvalten och slog näsan i , hon blev väldigt ledsen:-( Valde därefter att sitta i kärran tills vi kom fram.

Väl inne i skogen mötte vi upp resten av barnen och deras föräldrar som hade promenerat enda ifrån öppna förskolan..

Det var väldigt mysigt, tyckte både jag och Wilma.

Till att börja med fikade vi , sedan sjöng vi en välkomstsång, därefter fick vi leta både efter nyckelpigor och dinosaurier som fröknarna hängt upp i buskar och träd..( Nedan ser Ni en bild på en liten stolt Wilma som lyckats hitta en liten nyckelpiga:-)).

Därefter fick vi träffa ekkoren och samla kottar och lägga i hans säck, träffa 2 maskar, en var neongrön med en blå toppluva och en som nyligen fyllt 1år och hade ett ljus i sin tårta, vi träffade igelkotten, spindeln och grodan också.. Sedan sjöng vi en massa sånger, vi hade jätte roligt, men roligast av allt tyckte Wilma ändå var när vi sjöng Prästens lilla kråka -då skrattade hon högt!!!

Ovido - Quiz & Flashcards