Alla inlägg den 14 maj 2008

Av Sofia - 14 maj 2008 14:53


Har inskaffat mig en ny lampa till vardagsrummet.. Blev så glad när jag hittade en sån där fin Isabel lampa på fot!! Trodde bara att de fanns till att hänga upp i fönstret.. och eftersom det inte skulle passa i mitt fönster har jag låtit bli att köpa en sådan! Men nu så var jag tvungen att slå till direkt!! Hur mysig som helst är den!! Det fanns två motiv att välja bland om den var på fot.. antingen fjärilar eller en med löv, jag valde löven som ni ser här nedan, tyckte den passa mig bäst! Den kommer att lysa i 100 000 timmar, sedan får man göra sig av med den, då det inte går att byta lampa i den!

Av Sofia - 14 maj 2008 14:37


Wilma fick sina första solbrillor häromdagen, måste lägga in en blid och visa vilken cooling hon blev i dessa:-)

Till en början var de roliga. Men numer åker allt av.. Solglasögonen, strumporna, mössan, solhatten osv... Det är jäte skoj att reta mamma tycker Wilma:-)


Wilma fick brev om att hon fått en dagisplats idag, men jag ringde och tackade nej till denna ,då den ligger på ett väldigt"oroligt" område här i stan.

Tyvärr fanns ingen möjlighet att få på något av de 4 ställerna jag sökt till, då det var fullt samt att de skulle dra in på dess platser.. Blir att få köra henne till andra sidan stan, då får jag även vänta på plats några månader till dessutom.. Men hellre det än att välja stället hon just kom in på!!

Ovido - Quiz & Flashcards