Alla inlägg den 17 maj 2008

Av Sofia - 17 maj 2008 23:00


Idag har vi varit på kalas för min moster Ingela och kusin Caroline, de fyllde 45 respektive 25 år, så det blev ett stort kalas där hela släkten var samlad:-)

Tycker det är så otroligt roligt när man kan träffas hela släkten, även fast det är svårt att hinna med att prata med alla så mycket som man skulle vilja göra!!

Det var ett trevligt kalas, god mat (Flera olika pajjer och kex med ett flertal ostar och grönsaker + dipp) ochen smaskig tårta.. Måste ha tagit en bra stund att fixa iordning all god mat!! Tack så mycket en än gång Ingela och Caroline!

I present fick Caroline från mig och mamma med familjer; pengar.

Och Ingela lade vi tillsammans med mormor och morfar ihop till en Isabel lampa , dock var det inte den som stod på önskelistan..Men nu är den bytt till "Hundkex" och finns här hemma hos mig, klar för hämtning:-) (Skulle vara så skoj om ni kunde komma hit och hälsa på snart!)


Caroline: Såg att du köpt en ny mobil -skit snygg!! Men tänkte bara höra om du har kvar samma mobilnummer och 3G?? Hoppas det, jag menar eftersom vi ringer gratis till varandra när vi båda har 3G:-)

Av Sofia - 17 maj 2008 11:45


Idag var vi och hälsade på våra vänner Sarah och Henrik.

Det var jätte roligt att ses, vi blev bjudna på god kycklingsallad, spelade Gittar Hero, tittade på Henriks nya systemkamera, deras hemgjorda dator de kopplat till tv:n och använde numer som skärm (coolt, blev riktigt avis), men sist och inte minst!! -Så tittade vi på filmen ifrån deras inflyttningsfest - Alltså första gången då jag och Gustav träffades!!!! Så otroligt skoj att se :-) Har bett Henrik om att få en kopia på den, inte många som har film från när man träffades första gången!?! Det var så gulligt, vi satt bredvid varandra i soffan, sedan var det tävling och då var jag och Gustav i samma lag, även detta är med på filmen *hahahha* - så himla skoj att se!!! Vi lekte den där leken man ska ta lappar ur en burk, och på dessa lappar står det olika kroppsdelar, när man sedan tar varsin lapp ska dessa kroppsdelar hållas emot varandra, sedan nya lappar , men man måste hela tiden hålla kvar de gamla positionerna och ju fler lappar man klarar av dessto bättre!!! Riktigt gymnastikpass, det gäller att vara vig.. Men i och med att det var en fest vi var på , alla var lite små lulliga, så var det kanske inte de "vanligaste" kroppsdelarna med på lapparna.. Roligt var det iaf och dessutom att ha det inspelat är ju coolt!! Något att visa för Wilma i framtiden kanske!?!

Ovido - Quiz & Flashcards